Betalen met Ideal 

Betaal eenvoudig met IDEAL via de app of met je random reader.

PayPal

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat je financiële gegevens kenbaar worden gemaakt met een paar eenvoudige klikken betaal je je aankoop snel en gemakkelijk. Voor betalen met PayPal rekenen we extra transactiekosten.

Credit Card 

Betalen met je Credit Card is mogelijk via je eigen vertrouwde bankomgeving via je eigen bank. 

Klarna Achteraf betalen 

Klarna is een betaalmethode waarmee je de mogelijkheid hebt de kosten voor jouw bestelling later te betalen. De maximale termijn hiervoor is 14 dagen.

Klarna voert voor The Happymakers het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Let op! Klarna staat los van The Happymakers. Dit betekent dat wanneer je kiest voor Klarna de betaling ook via hen verloopt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna.  Je hebt dan  14 dagen om te betalen. Houd hier rekening mee en betaal je rekening op tijd om verhoging te voorkomen! The Happymakers staat hiervoorniet garant.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

      

© 2019 - 2024 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel