Shop je liever in real life dan online? Neem dan eens een bezoekje aan één van onze verkooppunten. Elk verkooppunt heeft een ander assortiment. Je shopt de sieraden en DIY-pakketten van The Happymakers bij de volgende winkels:

 

Collectiv by Swan in Den Bosch: Hinthamerstraat 67. Een hippe en creatieve conceptstore. In elke winkel zorgen 35-40 kleine ondernemers voor een gevarieerd aanbod van handgemaakte en zelf ontworpen producten zoals fashion, sieraden, handgemaakte tassen, vintage, interieur artikelen en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie & de openingstijden.

 

 

Collectiv by Swan in Nijmegen: Molenstraat 80. Elke winkel van collectiv by Swan heeft een ander assortiment. Daarom blijft het altijd een verassing wat je tegen komt en vind je altijd wel iets leuks. Zeker een bezoekje waard dus. Collectiv by Swan heeft 6 winkels in Nederland in Den Bosch, Nijmegen, Breda, Rotterdam, Leiden en Den Haag. Je vindt onze sieraden in Den Bosch en Nijmegen. Klik hier voor meer informatie & de openingstijden.

 

 

ROS-conceptstore in Rosmalen: Dorpsstraat 38. Leuke conceptstore met een gevariërd aanbod aan shop in shops. Neem zeker even de tijd voor deze leuke winkel want je kijkt je ogen uit met al dat leuks! Van edelstenen, woonaccessoires en sieraden, je vindt het allemaal bij ROS. Klik hier voor meer informatie en de openingstijden.

 

 

 

LIV-conceptstore in Rosmalen: Dorpsstraat 43. Heerlijke winkel vol met mooie interieurspullen, sieraden en kleding. Je vindt hier unieke producten uit Bali & Marroco zoals rieten lampen, spiegels en interieurspullen. Maar ook onze handgemaakte sieraden kun je hier shoppen. Klik hier voor meer informatie en de openigstijden.

 

 

 

Loons Lokaal: Kerkstraat 62, Loon op zand. Loons lokaal is een nieuwe conceptstore in Loon op zand. Je kunt er terecht voor verschillende streekproducten en handgemaakte producten van verschillende kleine ondernemers uit de omgeving. Je shopt hier verschillende DIY-pakketten en materialen zoals kralen en onderdelen bij ons. Klik hier voor meer informatie en de openingstijden.

 

 

Leut-conceptstore: Molenstraat 27a, 4881 CP Zundert. LEUT is een pop-up conceptstore in het fleurige Zundert. De winkel biedt beginnende ondernemers, webwinkels, labels en hobbyisten een fysieke verkoopplek. Deze nieuwe winkel is sinds 1 mei geopend! Klik hier voor meer informatie en de openingstijden.

 

 

 

Winkel vol winkeltjes: Amsterdamsestraatweg 271, 3551CE, Utrecht. De naam zegt het al! Een winkel vol met kleine winkeltjes van verschillende ondernemers. In deze winkel in Utrecht kom je telkens weer iets leuks tegen. Klik hier voor meer informatie en de openingstijden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2021 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel