Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit moet dan binnen 14 dagen bij ons binnen zijn.

Stappenplan retourneren:
1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Stuur een mail naar info@thehappymakers.nl dat je je bestelling wilt annuleren of laat een bericht achter via het contactformulier. Dan weten we dat er een pakket van jou onderweg is. Vermeld hierbij wel je ordernummer.  

3. Verpak de artikelen zo dat ze niet beschadigen tijdens het vervoer. Je hebt maximaal 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.


4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
The Happymakers
Statenkwartier 1
5235KK Den Bosch

5. Frankeer het pakket met postzegels of met een pakketzegel voor een (brievenbus)pakket. Deze kun je eenvoudig aanschaffen via www.postnl.nl  of kopen bij een PostNL service punt. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen krijg je een bevestiging per mail en storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor achteraf betalen van Klarna gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur.

 

Retour gepersonaliseerde producten                                                                                  

Voor gepersonaliseerde producten geld een aangepast retourbeleid.  Gepersonaliseerde producten worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Bijvoorbeeld bij een sieraad op maat of wanneer een naam in een product is verwerkt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing voor gepersonaliseerde producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Het is daarom niet mogelijk om deze producten te retourneren.

Wanneer een gepersonaliseerd product defect is aangekomen of wanneer wij een fout hebben gemaakt en het product daarom niet naar wens is, mag deze uiteraard wel retour worden gestuurd zodat wij het product kunnen repareren en naar wens kunnen aanpassen.


We vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent over onze producten en service. Alle producten uit onze webshop worden zorgvuldig uitgekozen of met de hand gemaakt zodat we de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Als je een bestelling hebt geplaatst dan verpakken en versturen we het altijd als een cadeautje. Mocht er ondanks alles toch iets mis zijn gegaan laat het ons dan weten zodat we dit voor je kunnen oplossen! ♥

© 2019 - 2024 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel