Retourneren

Binnen 14 dagen mogen alle producten nog geretourneerd worden (behalve gepersonaliseerde bestellingen zoals naamarmbandjes of iets wat speciaal op maat is gemaakt).


Hoe werkt het retourproces?

Zodra je bestelling binnen is controleer je of alles naar wens is. Als de bestelling niet voldoet aan jouw wensen, vind ik dat erg jammer, maar is dat uiteraard geen probleem en mag je het product terug sturen. Wat moet je doen als je jouw product wil terugsturen?

♥ Retouradres: Statenkwartier 1, 5235KK 's-Hertogenbosch, Nederland

♥ 1: Je meld dit binnen 14 dagen na ontvangst. Gebruik hiervoor ons retourformulier of stuur een email naar info@thehappymakers.nl en vermeld daarbij je naam, ordernummer en het product dat je wilt retourneren. Het retourformulier kunt u hier downloaden.
 
♥ 2: Na het melden van de retour heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Alle producten moeten in de nieuwe, ongebruikte staat verkeren inclusief labels en verpakkingen. Beschadigde en/of gebruikte items worden niet aanvaard.

♥ 3: Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het product binnen 5 werkdagen op je rekening teruggestort. Hou er rekening mee dat de verzendkosten en het risico van de retourzending voor eigen rekening zijn. Wij adviseren daarom om de bestelling te retourneren in de originele verzendverpakking omdat deze voldoende bescherming biedt tijdens het transport. Wanneer het om een groot pakket gaat adviseren we om het pakket op een traceerbare manier te verzenden en het verzendbewijs te bewaren. Heb je vragen over het retourproces? Neem dan gerust contact met ons op.

The Happymakers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schadeclaims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

  • Als het product gedragen of beschadigd is, wordt de retourzending niet aanvaard.
  • Retouren met onvoldoende porto worden niet door ons aanvaard.
  • De kosten van retourzending zijn voor de koper.
  • Het product moet teruggestuurd worden zoals het is ontvangen zodat het niet kan beschadigen.
  • We adviseren om het artikel met track and trace te verzenden. Mocht je het product met een postzegel verzenden is het voor eigen risico als het product kwijt raakt.

 

Retour handgemaakte en gepersonaliseerde producten                                                                                  

Voor onze handgemaakte producten geld het zelfde retourbeleid als de overige producten. Voor gepersonaliseerde handgemaakte producten geld een aangepast retourbeleid. Bijvoorbeeld wanneer een product speciaal voor jou op maat is gemaakt of wanneer er een tekst of naam in het sierraad of product is verwerkt. Is het product beschadigd of anders dan omschreven? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om het product te retouren.

We vinden het heel belangrijk dat je tevreden bent over onze producten en service. Alle producten uit onze webshop worden zorgvuldig uitgekozen of met de hand gemaakt zodat we de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Als je een bestelling hebt geplaatst dan verpakken en versturen we het altijd als een cadeautje. Mocht er ondanks alles toch iets mis zijn gegaan laat het ons dan weten zodat we dit voor je kunnen oplossen! ♥

© 2019 - 2021 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel