Als je sieraden maakt of koopt wil je natuurlijk dat het lang mee gaat. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze sieraden en gebruiken daarom zoveel mogelijk materialen die lang mooi blijven, zoals stainless steel en edelstenen.  Maar het is ook heel belangrijk om je sieraden te onderhouden als je er lang plezier van wilt hebben. Hieronder wat tips om te zorgen dat je sieraden mooi blijven!

♥ Doe je sieraden af wanneer je gaat slapen. Sieraden slijten sneller wanneer je deze vaak draagt, of ze kunnen kapot gaan tijdens het slapen.

♥ Geen contact met water. Douche of zwem liever niet met je sieraden om. Zilvere of stainless steel sieraden zullen niet meteen verkleuren, maar toch is het verstandig deze af te doen. Door chloor, zeep en zout kunnen je sieraden namelijk ook verkleuren.

♥ Bewaar je sieraden goed. Berg ze netjes op in een sieradendoosje, vooral kettingen! Anders raken ze in de knoop, en dat wil je niet :). Een donkere en droge plek is het beste.

♥ Geen contact met parfum/crémes. Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met cosmetica producten. Deze producten bevatten vaak chemicalieën waar je sieraden van kunnen verkleuren. Sieraden worden hier ook vaak dof van.

♥ Pas op met zweet. Doe je sieraden af als je begint aan een heftige workout of je klaarmaakt voor een sauna bezoek of dagje strand. Door zweet kunnen je sieraden sneller verkleuren.

♥ Pas op met schoonmaakproducten. Doe je sieraden en vooral ringen af wanneer je gaat schoonmaken met schoonmaakmiddel. Schoonmaakproducten bevatten vaak chemicaliën waar je sieraden niet goed tegen kunnen. Vooral chloor is een boosdoener en kan een witte gloed achterlaten die je er niet meer af kunt poetsen.

 

 

 

 

© 2019 - 2024 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel