Tijdens deze workshop maak je zelf een sierraad naar keuze zoals een armband, ketting, enkelbandje of een ring. Je mag gebruik maken van ons grote aanbod aan kralen, bedels en materialen en gaat lekker aan de slag! Maak jouw eigen ontwerp of laat je inspireren door één van onze voorbeelden. Tijdens de workshop ben ik er om je te helpen en je de basistechnieken van het sieraden maken te leren. 

Je koopt hier makkelijk één of meerdere tickets voor deze workshop. Zo kun je alleen deelnemen of samen met iemand anders. Na betaling en afronding van de bestelling ontvang je bevestiging in de mail. Deze print je uit of laat je op je telefoon zien wanneer je naar de workshop komt.

Prijs: €16,50 p.p

Locatie van de workshop: ROS-conceptstore in Rosmalen

♥ De workshop duurt 2 uur

♥ Voor elke workshop geld een maximum van 8 personen

♥ Inclusief 1 consumptie voor koffie/thee/fris.

♥ Tijdens de workshop is het mogelijk om eten en drinken te bestellen bij ROS. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

♥ Alle workshops zijn inclusief materialen

♥ De workshops zijn ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Neem wel even contact met ons op van tevoren via de mail zodat we eventueel nog extra materialen mee kunnen nemen voor kinderen.

♥ De betaling vindt voor aanvang van de workshop plaats d.m.v. het bestellen van een e-ticket via onze website. Bij last minute afzeggingen binnen 48 uur voor aanvang van de workshop wordt er 50% in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie en veelgestelde vragen over onze workshops

Voor vragen kun je ook altijd een mailtje sturen naar info@thehappymakers.nl

© 2019 - 2022 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel