Voor sieraden die bij ons gekocht zijn, maar ook voor sieraden die niet van ons vandaan komen bieden wij een reparatie service aan. Je stuurt dan jouw sierraad naar ons op. Wij maken het voor je en sturen het weer terug. Hieronder lees je meer over de reparatie service en de kosten.

Hoe het werkt

♥ U dient eerst een reparatieverzoek in bij ons. Dat kan via dit formulier. Je hoeft nog niks te betalen.

♥ Wij maken een inschatting van de kosten van de reparatie en geven dit vooraf aan u door via de mail.

♥ U stuurt het sierraad naar ons op. Het adres krijgt u in een mail samen met de inschatting van de kosten.

♥ Als u akkoord bent met de inschatting van de kosten stuurt u het sieraad naar ons op. Zorg ervoor dat het sieraad netjes en beschermd verpakt wordt in bijvoorbeeld bubbeltjesplastic of een keukenpapiertje en dat uw adres op de achterkant van de envelop staat voor het geval het pakketje zoek raakt bij de post. Zorg ook voor genoeg postzegels of eventueel een brievenbuspakketzegel met track & trace.

♥ Wij maken het sierraad voor u binnen 5-7 werkdagen.

♥ Wanneer het sieraad klaar is ontvangt u de rekening van de reparatie in de mail en betaald deze via een link. De prijs voor de reparatie kan wat afwijken van de prijsinschatting. Maar wij nemen altijd eerst contact met u op wanneer we meer tijd of meer materialen nodig hebben voor de reparatie.

♥ Zodra de betaling door ons is ontvangen sturen wij uw sierraad naar u op.

♥ U betaald zelf de verzendkosten (vaak is dat maar €1,50)

♥ U bent zelf verantwoordelijk als het pakketje zoek raakt bij de post. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzending. Als u dit risico niet wilt nemen, bijvoorbeeld omdat uw sierraad veel waard is, dan kunt u het als brievenbus pakketje met track en trace verzenden. Dit kan al vanaf €4,-.

♥ Als u vragen heeft mag u altijd een mail sturen naar info@thehappymakers.nl

 

Reparatie service voor producten uit onze webshop

♥ Bijna alle sieraden worden met de hand gemaakt. Het kan gebeuren dat er een productie foutje is gemaakt en daardoor iets kapot gaat. Als je een sierraad bij ons hebt gekocht en het gaat binnen 1 maand kapot zonder dat je daar zelf iets aan kunt doen bieden wij een gratis reparatie service aan. U betaald dan alleen de verzendkosten.

♥ Als je een sierraad bij ons hebt gekocht en het gaat na één maand kapot of het gaat kapot door eigen toedoen krijg je 20% korting op de reparatie service. Je betaald ook zelf de verzendkosten.

 

Reparatie service voor producten die niet bij ons gekocht zijn

♥ Ook sieraden die niet in onze webshop zijn gekocht kunnen wij voor u maken. Hiervoor gelden dezelfde instructies zoals hierboven genoemd. Wel is het belangrijk dat wij van tevoren een foto ontvangen van het sieraad zodat we kunnen kijken of wij de juiste technieken beheersen en materialen hebben om het sieraad te repareren.

 

Kosten

Wij rekenen kosten voor de onderdelen die nodig zijn om uw sierraad te repareren. Ook rekenen wij kosten per 5 minuten dat we bezig zijn met de reparatie.

Reparatie tijd per 5 minuten€2,-
Slotje stainless steel€0,60
Slotje 925 silver€3,50
Verlengketting stainless steel€0,90
Verlengketting 925 silver€5,50
Oorhaakjes per paar€0,80
Oorringen stainless steel€1,95
Oorringen 925 silver€6,50
Oorhaakjes per paar 925 silver€3,00

 

Sorteer op
  • Reparatie verzoek indienen
    Reparatie verzoek indienen

    REPARATIE SERVICEVoor sieraden die bij ons gekocht zijn, maar ook voor sieraden die niet van ons vandaan komen bieden wij een reparatie service aan. Je stuurt dan jouw sierraad naar ons op. Wij maken het voor je en sturen het weer…

© 2019 - 2023 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel