Review van Pink Budget

Lianne van Pink Budget bestelde een tijdje terug wat leuke sieraden en gelukspoppetjes op mijn website. Ze schreef er een review over in haar blog! Lianne schrijft sinds 2015 een budget blog vol met leuke tips om leuke dingen te shoppen met een klein budget! Hieronder lees je haar review:

Hoewel ik dol ben op het neuzen bij Aliexpress vind ik het ook leuk om te shoppen bij de budgetshopjes gewoon hier in Nederland! Mijn blogpost van vandaag gaat over: The HappyMakers! Deze website staat vol met leuke (handgemaakte) sieraden en accessoires, ze organiseren workshops en er komen nog veel meer leuke activiteiten aan! Achter The HappyMakers zit Dania. Overdag is zij juf en ’s avonds de powervrouw achter The HappyMakers.

Ik was ontzettend benieuwd naar de oorsprong van The Happymakers:

Dania: Mijn moeder heeft geleerd om te smeden en sieraden te maken. Ze had vroeger kralen en tangetjes en zo ben ik als kind begonnen om sieraden te maken en die te verkopen tijdens Koninginnedag. Daarna heb ik het eigenlijk heel lang niet meer gedaan omdat ik verschillende hobby’s had. Twee jaar geleden was ik klaar met mijn studie en had ik eindelijk weer tijd om creatief bezig te zijn. Ik ben in de zomervakantie begonnen met armbandjes en sieraden maken op de camping voor de tent. Ik vond het zo leuk om te doen dat ik er thuis mee verder ben gegaan. Op een gegeven moment had ik heel veel armbandjes, meer dan ik zelf kon dragen :p en ben ik vrienden en familie sieraden cadeau gaan geven. Vriendinnen kochten soms iets van me en die hadden dan weer vriendinnen die ook zo’n armbandje of enkelbandje wilde. lees verder

 

 

 

 

© 2019 - 2020 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel