Tijdens deze workshop maak je met speciale glasverf een mooie glasschildering. Je leert de basis technieken en kunt gebruik maken van onze materialen. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen voor deze workshop! Glasschilderen kan iedereen en je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Zo kun je zelf een ontwerp tekenen en schilderen of een ontwerp van ons overtrekken en zelf de kleuren kiezen.

Je koopt hier makkelijk één of meerdere tickets voor deze workshop. Zo kun je alleen deelnemen of samen met iemand anders. Na betaling en afronding van de bestelling ontvang je een bevestiging in de mail. Deze print je uit of laat je op je telefoon zien wanneer je naar de workshop komt.

Prijs: €18,50 p.p

Locatie van de workshop: ROS-conceptstore in Rosmalen

♥ De workshop duurt 2 uur

♥ Voor elke workshop geld een maximum van 8 personen

♥ Inclusief 1 consumptie voor koffie/thee/fris.

♥ Tijdens de workshop is het mogelijk om eten en drinken te bestellen bij ROS. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

♥ Alle workshops zijn inclusief materialen

♥ Deze workshop is ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Neem wel even contact met ons op van tevoren via de mail zodat we eventueel nog extra materialen mee kunnen nemen voor kinderen.

♥ De betaling vindt voor aanvang van de workshop plaats d.m.v. het bestellen van een e-ticket via onze website. Bij last minute afzeggingen binnen 48 uur voor aanvang van de workshop wordt er 50% in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie en veelgestelde vragen over onze workshops

♥ Voor vragen kun je ook altijd een mailtje sturen naar info@thehappymakers.nl

 

 

© 2019 - 2022 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel