Tijdens deze workshop maak jij zelf één of meerdere gelukspoppetjes. Je leert van ons de basis technieken om houten kralen te beschilderen en hiervan jouw eigen gelukspoppetje te ontwerpen en maken. Er zijn verschillende materialen en voorbeelden aanwezig waarmee je aan de slag kunt!

Je koopt hier makkelijk één of meerdere tickets voor deze workshop. Zo kun je alleen deelnemen of samen met iemand anders. Na betaling en afronding van de bestelling ontvang je een bevestiging in de mail. Deze print je uit of laat je op je telefoon zien wanneer je naar de workshop komt.

Prijs: €16,50 p.p

Locatie van de workshop: ROS-conceptstore in Rosmalen

♥ De workshop duurt 2 uur

♥ Voor elke workshop geld een maximum van 8 personen

♥ Inclusief 1 consumptie voor koffie/thee/fris.

♥ Tijdens de workshop is het mogelijk om eten en drinken te bestellen bij ROS. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

♥ Alle workshops zijn inclusief materialen

♥ De workshops zijn ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Neem wel even contact met ons op van tevoren via de mail zodat we eventueel nog extra materialen mee kunnen nemen voor kinderen.

♥ De betaling vindt voor aanvang van de workshop plaats d.m.v. het bestellen van een e-ticket via onze website. Bij last minute afzeggingen binnen 48 uur voor aanvang van de workshop wordt er 50% in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie en veelgestelde vragen over onze workshops

Voor vragen kun je ook altijd een mailtje sturen naar info@thehappymakers.nl

© 2019 - 2022 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel