Tijdens deze workshop ontwerp en maak je zelf een gelukspoppetje. Je gaat aan de slag met het beschilderen van houten kralen en maakt hier jouw eigen creatie van. Er staan verschillende voorbeelden klaar waar je inspiratie uit kunt halen. Na een korte uitleg gaat iedereen zelf aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop!

Prijs: €14,95 inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Locatie: ROS-conceptstore in Rosmalen of op een locatie naar keuze.

Duur: 1,5 uur/2 uur

Aantal personen: Je kunt al deelnemen aan een workshop vanaf 1 persoon door je in te schrijven bij een workshop in de agenda. Vanaf 4 personen kun je zelf een datum en tijd kiezen en kunnen andere deelnemers nog aansluiten. Een privé workshop is vanaf 6 personen.

Inclusief: alle materialen, koffie en thee, iets lekkers, en een leuke cadeauverpakking voor je creaties.

Reserveren: Groepen vanaf 4 personen kunnen zelf een datum en tijd kiezen door een mailtje te sturen naar info@thehappymakers.nl. Anderen kunnen dan nog aansluiten. Liever een privé workshop? Dat kan vanaf 6 personen. Wil je alleen of met z'n 2en of 3en meedoen aan een workshop? Dan kun je je aanmelden voor een workshop in onze agenda of onderaan deze pagina.

Workshops in coronatijd: momenteel is het lastig om workshops te geven aan grote groepen i.v.m. de coronamaatregelen. Daarom geef ik momenteel alleen workshops aan kleine groepjes en aan kinderen onder de 12 jaar. Ik kom alleen naar de locatie en draag een mondkapje als dat gewenst is. Met volwassenen hou ik uiteraard 1,5 meter afstand. Mocht je vragen hebben over onze werkwijze in tijden van corona mag je altijd een mailtje sturen naar info@thehappymakers.nl

Leeftijd: Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deze workshop ook volgen met begeleiding van een volwassenen. Het is wel handig om dit van te voren even te vermelden bij het boeken van een workshop zodat ik eventueel wat extra en wat grovere materialen mee kan nemen.

Wil je meer informatie over de workshops? Klik dan hier. Je mag ook altijd een mail sturen naar info@thehappymakers.nl of een belafspraak maken via de mail.

© 2019 - 2021 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel