Wil jij graag zelf aan de slag? Dat kan! Bij the happymakers kun je terecht voor gezellige en creatieve workshops samen met een groepje vriendinnen, familie, collega's, met z'n tweetjes of gewoon lekker alleen!  Vanaf 4 personen kun je zelf een datum en tijd kiezen in overleg. Andere mensen kunnen dan nog aansluiten op locatie. Wil je met minder dan 4 personen meedoen aan een workshop? Dan kun je je aanmelden onderaan deze pagina of in onze agenda. Hieronder vind je meer informatie over de workshops. Groepen vanaf 6 personen kunnen een privé workshop inplannen op een gewenste datum, tijd en locatie.

Locatie van de workshops: de locatie voor de workshops is momenteel bij ROS-conceptstore in Rosmalen. In overleg is het ook mogelijk om voor een andere workshopruimte op locatie te kiezen. Neem hiervoor contact met ons op.

Workshop op locatie: Workshops vanaf 6 personen kunnen ook op locatie zoals bij evenementen, festivals maar ook bij jou thuis! Bijvoorbeeld voor een feestje, kinderfeestje, bruiloft, bedrijfsuitje of vrijgestellenfeestje. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@thehappymakers.nl.

♥ Reiskosten Workshops op locatie zijn alleen mogelijk in omgeving Den Bosch. Voor workshops op locatie reken ik reiskosten van €0,20 per km (heen en terug)

♥ Eten & drinken: De workshop is inclusief koffie, thee en iets lekkers.

♥ Duur van de workshops: De meeste workshops duren 1,5/2 uur. Dit is afhankelijk van de workshop.

♥ Materialen: Ik zorg zelf uiteraard voor alle materialen en benodigdheden voor de workshop. Je hebt thuis niets nodig behalve wat glaasjes voor de limonade of kopjes voor de thee natuurlijk.

♥ Vanaf welke leeftijd is de workshop? Dit is afhankelijk van de workshop, maar de meeste workshops zijn ook geschikt voor kinderen vanaf +/-8 jaar. Het is dus ook mogelijk om samen met je kinderen een workshop te volgen. De workshops worden waar mogelijk aangepast zodat ook jongere kindern mee kunnen doen. Bij de workshop sieraden maken zijn er ook wat grotere kralen beschikbaar, of kinderen kunnen zelf een naam armbandje maken.

♥ Kinderfeestje: Het is ook mogelijk om een workshop te boeken voor een kinderfeestje. De workshop wordt dan aangepast en alle kinderen krijgen aan het einde een leuke verassing mee naar huis. Ook wordt er gezorgt voor genoeg limonade en wat lekkers. Een kinderfeestje kan bij ROS-conceptstore maar ook op locatie, bij jou thuis bijvoorbeeld. De prijs voor een kinderfeestje is het zelfde als voor de workshops en duurt ongeveer 2 uur. Interesse? Stuur een mailtje naar info@thehappymakers.nl voor meer informatie.

♥ Hoe reserveer ik voor de workshop? Ben je met 4 personen of meer? Dan kan je zelf een datum en tijd kiezen. Andere kunnen dan nog aansluiten bij de workshop. Wil je graag een privé workshop met een groep? Dat kan vanaf 6 personen. Stuur dan een mailtje naar info@thehappymakers.nl om een datum en tijd in te plannen. Wil je graag alleen of met een klein groepje mee doen? Kijk dan in onze agenda of onderaan deze pagina. Je koopt eenvoudig een e-ticket op de website voor een bepaalde workshop en datum. Je krijgt dan een e-ticket in je mailbox. Deze laat je zien wanneer je naar de workshop toekomt. Verder hoef je niks te doen! Behalve naar de workshop komen natuurlijk :)

♥ Wat moet ik doen als ik ben verhinderd? Als je onverwachts niet naar de workshop kunt komen is dat natuurlijk heel vervelend en jammer. Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk laat weten door een mailtje te sturen naar info@thehappymakers.nl. Als je dit meer dan 48u van tevoren aangeeft krijg je 50% van je ticketprijs terugbetaald of kunnen we de workshop verplaatsen  naar een andere datum. Ben je verhinderd maar laat je niks weten? Dan kunnen wij helaas geen geld terug geven of een andere datum inplannen voor de workshop.

♥ Workshops en corona Momenteel is het niet mogelijk om workshops te geven aan volwassenen i.v.m. de corona-maatregelen. Voor kinderen onder de 12 jaar is het wel mogelijk om een workshop of kinderfeestje te volgen. Ik kom alleen naar de workshop en draag een mondkapje als dat gewenst is. Met volwassenen hou ik uiteraard 1,5 meter afstand. Mocht je vragen hebben over onze werkwijze in tijden van corona mag je altijd een mailtje sturen naar info@thehappymakers.nl

♥ Online workshop Een online workshop is wel mogelijk. Je krijgt dan een DIY-pakket thuis gestuurd en volgt de instructies tijdens een internet meeting waar we met alle deelnemers creatief aan de slag gaan. Binnenkort komt er een online workshop in de agenda te staan. Wil je graag zelf een datum of tijd kiezen voor een online workshop? Stuur dan een mail naar info@thehappymakers.nl


Workshop sieraden maken

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het ontwerpen en maken van jouw unieke sieraad! Er staan verschillende voorbeelden klaar waar je inspiratie uit kunt halen. Na een korte uitleg gaat iedereen zelf aan de slag. Je kunt zelf kiezen wat je gaat maken: oorbellen, een setje armbandjes of en ketting. Kies zelf de kleuren en materialen en laat je creativiteit de vrije loop!

Prijs: €14,95 inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers.

 


Workshop gelukspoppetje maken

Tijdens deze workshop ontwerp en maak je zelf een gelukspoppetje. Je gaat aan de slag met het beschilderen van houten kralen en maakt hier jouw eigen creatie van. Er staan verschillende voorbeelden klaar waar je inspiratie uit kunt halen. Na een korte uitleg gaat iedereen zelf aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop!

Prijs: €14,95 inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers.

 

 


Workshop glasschilderen

Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken om een glasschildering te maken. Je gaat aan de slag met speciale glasverf en een glasplaat. Je kunt zelf een ontwerp tekenen of een van de vele sjablomen of voorbeelden kiezen. Als je geen groot tekentalent bent kun je dus ook lekker aan de gang!

Prijs: €16,95 inclusief materialen, koffie, thee en iets lekkers.

 

 

© 2019 - 2021 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel