Wil jij graag zelf aan de slag? Dat kan! Bij the happymakers kun je terecht voor gezellige en creatieve workshops samen met een groepje vriendinnen, familie, collega's, met z'n tweetjes of gewoon lekker alleen! Op deze pagina vind je meer informatie over onze verschillende workshops.

♥ Hoe reserveer ik voor de workshop? Je koopt eenvoudig één of meer tickets via onze agenda. Zo kun je alleen deelnemen of samen met iemand anders. Na betaling en afronding van de bestelling ontvang je een bevestiging in de mail. Deze print je uit of laat je op je telefoon zien wanneer je naar de workshop komt. Verder hoef je niks te doen! Behalve naar de workshop komen natuurlijk :)

Locatie van de workshops: de locatie voor de workshops is momenteel bij ROS-conceptstore in Rosmalen. Dit is een leuke conceptstore in Rosmalen met meer dan 40 verschillende winkeltjes. Boven de winkel is een gezellige workshop ruimte waar wij gebruik van mogen maken voor onze workshops.

Privé workshop boeken: Wil je liever een privé workshop (op locatie) boeken? Dat kan al vanaf 6 personen. Leuk voor een feestje, kinderfeestje, bruiloft, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Workshops op locatie zijn alleen mogelijk in omgeving Den Bosch. Klik hier voor meer informatie en om een privé workshop te boeken.

♥ Eten & drinken: Al onze workshops zijn inclusief één consumpsie voor koffie, thee of fris. Tijdens de workshop is het mogelijk om eten en drinken te bestellen bij ROS. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. 

♥ Duur van de workshops: De meeste workshops duren 1,5/2 uur. Dit is afhankelijk van de workshop.

♥ Materialen: Alle workshops zijn inclusief materialen. 

♥ Vanaf welke leeftijd is de workshop? Dit is afhankelijk van de workshop, maar de meeste workshops zijn ook geschikt voor kinderen vanaf +/-8 jaar. Het is dus ook mogelijk om samen met je kinderen een workshop te volgen. De workshops worden waar mogelijk aangepast zodat ook kinderen mee kunnen doen. Wel is het altijd handig als u dit van te voren aan ons meld via de mail zodat wij eventueel extra materialen mee kunnen nemen.

♥ Kinderfeestjes: Het is ook mogelijk om een workshop te boeken voor een kinderfeestje. De workshop wordt dan aangepast en alle kinderen krijgen aan het einde een leuke verassing mee naar huis. Een kinderfeestje kan bij ROS-conceptstore maar ook op locatie, bij jou thuis bijvoorbeeld. De prijs voor een kinderfeestje is het zelfde als voor de workshops en duurt ongeveer 2 uur.

♥ Wat moet ik doen als ik ben verhinderd? Als je onverwachts niet naar de workshop kunt komen is dat natuurlijk heel vervelend en jammer. Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk laat weten door een mailtje te sturen naar info@thehappymakers.nl zodat we samen kunnen kijken of we de workshop kunnen verplaatsen. Bij last minute afzeggingen binnen 48 uur voor aanvang van de workshop wordt er 50% in rekening gebracht. Ben je verhinderd maar laat je niks weten? Dan kunnen wij helaas geen geld terug geven of een andere datum inplannen voor de workshop.

♥ Workshops en corona i.v.m. de coronamaatregelen kunnen er maximaal 8 personen deelnemen aan een workshop. Zo kunnen we tijdens de workshop de 1,5 meter regeling aanhouden. Daarbij ben ik en eventueel andere begeleiders van de workshop volledig gevaccineerd. Mocht je vragen hebben over onze werkwijze in tijden van corona mag je altijd een mailtje sturen naar info@thehappymakers.nl
© 2019 - 2022 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel