Wil jij graag zelf aan de slag? Dat kan! Bij the happymakers kun je terecht voor gezellige en creatieve workshops samen met een groepje vriendinnen, familie, collega's, met z'n tweetjes of gewoon lekker alleen!  Vanaf 4 personen kun je zelf een datum en tijd kiezen in overleg. Andere mensen kunnen dan nog aansluiten op locatie. Wil je met minder dan 4 personen meedoen aan een workshop? Dan kun je je aanmelden onderaan deze pagina of in onze agenda. Hieronder vind je meer informatie over de workshops. Groepen vanaf 6 personen kunnen een privé workshop inplannen op een gewenste datum, tijd en locatie.

Locatie van de workshops: de locatie voor de workshops is momenteel bij ROS-conceptstore in Rosmalen. In overleg is het ook mogelijk om voor een andere workshopruimte op locatie te kiezen. Neem hiervoor contact met ons op.

Workshop op locatie: Workshops vanaf 4 personen kunnen ook op locatie zoals bij evenementen, festivals maar ook bij jou thuis! Bijvoorbeeld voor een feestje, kinderfeestje, bruiloft, bedrijfsuitje of vrijgestellenfeestje. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@thehappymakers.nl.

♥ Reiskosten Workshops op locatie zijn alleen mogelijk in omgeving Den Bosch. Voor workshops op locatie reken ik reiskosten van €0,25 per km (heen en terug)

♥ Eten & drinken: De workshop is inclusief koffie, thee en iets lekkers. Tijdens de workshop is het mogelijk om eten en drinken te bestellen bij ROS. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. 

♥ Duur van de workshops: De meeste workshops duren 1,5/2 uur. Dit is afhankelijk van de workshop.

♥ Materialen: Ik zorg zelf uiteraard voor alle materialen en benodigdheden voor de workshop. Je hebt thuis niets nodig behalve wat glaasjes voor de limonade of kopjes voor de thee natuurlijk.

♥ Vanaf welke leeftijd is de workshop? Dit is afhankelijk van de workshop, maar de meeste workshops zijn ook geschikt voor kinderen vanaf +/-8 jaar. Het is dus ook mogelijk om samen met je kinderen een workshop te volgen. De workshops worden waar mogelijk aangepast zodat ook jongere kindern mee kunnen doen. Bij de workshop sieraden maken zijn er ook wat grotere kralen beschikbaar, of kinderen kunnen zelf een naam armbandje maken.

♥ Kinderfeestje: Het is ook mogelijk om een workshop te boeken voor een kinderfeestje. De workshop wordt dan aangepast en alle kinderen krijgen aan het einde een leuke verassing mee naar huis. Ook wordt er gezorgt voor genoeg limonade en wat lekkers. Een kinderfeestje kan bij ROS-conceptstore maar ook op locatie, bij jou thuis bijvoorbeeld. De prijs voor een kinderfeestje is het zelfde als voor de workshops en duurt ongeveer 2 uur. Interesse? Stuur een mailtje naar info@thehappymakers.nl voor meer informatie.

♥ Hoe reserveer ik voor de workshop? Ben je met 4 personen of meer? Dan kan je zelf een datum en tijd kiezen. Andere kunnen dan nog aansluiten bij de workshop. Wil je graag een privé workshop met een groep? Dat kan vanaf 6 personen. Stuur dan een mailtje naar info@thehappymakers.nl om een datum en tijd in te plannen. Wil je graag alleen of met een klein groepje mee doen? Kijk dan in onze agenda of onderaan deze pagina. Je koopt eenvoudig een e-ticket op de website voor een bepaalde workshop en datum. Je krijgt dan een e-ticket in je mailbox. Deze laat je zien wanneer je naar de workshop toekomt. Verder hoef je niks te doen! Behalve naar de workshop komen natuurlijk :)

♥ Wat moet ik doen als ik ben verhinderd? Als je onverwachts niet naar de workshop kunt komen is dat natuurlijk heel vervelend en jammer. Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk laat weten door een mailtje te sturen naar info@thehappymakers.nl. Als je dit meer dan 48u van tevoren aangeeft krijg je 50% van je ticketprijs terugbetaald of kunnen we de workshop verplaatsen  naar een andere datum. Ben je verhinderd maar laat je niks weten? Dan kunnen wij helaas geen geld terug geven of een andere datum inplannen voor de workshop.

♥ Workshops en corona i.v.m. de coronamaatregelen kunnen er maximaal 6 personen deelnemen aan een workshop. Zo kunnen we tijdens de workshop de 1,5 meter regeling aanhouden. Mocht je vragen hebben over onze werkwijze in tijden van corona mag je altijd een mailtje sturen naar info@thehappymakers.nl
© 2019 - 2021 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel