Onze workshops zijn erg leuk om inspiratie op te doen of een keer iets nieuws uit te proberen. Misschien ontdek jij door één van onze creatieve workshops wel een nieuw talent of hobby! Ook kan een workshop erg nuttig zijn. Zo verbeter je jouw technieken en maak je nog mooiere creaties. Daarnaast is het natuurlijk enorm gezellig en weer even iets anders dan een etentje of een filmpje pakken!

Tijdens onze workshops ga je creatief aan de slag. We laten je vrij om te maken wat je zelf wilt en je mag onbeperkt gebruik maken van onze materialen. Vind je jezelf niet zo creatief? Wij helpen je graag en hebben genoeg voorbeeldjes om inspiratie op te doen waardoor iedereen de workshop verlaat met een creatie waar hij of zij trots op is!

Je kunt deelnemen aan een workshop via onze agenda. De workshop is voor jong en oud en de meeste workshops zijn ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Je koopt eenvoudig één of meerdere tickets zodat je alleen of samen met iemand aan één van onze workshops mee kan doen. Wil je liever een privé workshop, een workshop op locatie of een kinderfeestje boeken? Dat kan via deze pagina.

De data en prijzen zijn terug te vinden bij de desbetreffende workshop in onze agenda. De workshops zijn inclusief materialen, begeleiding en één consumpsie. De workshops zijn bij ROS-conceptstore in Rosmalen. Maar een workshop op locatie is ook mogelijk.

Als je meer vragen hebt over onze workshops kun je kijken op onze informatie pagina of een mailtje sturen naar info@thehappymakers.nl

 


 

Prijs €16,50 p.p / duur ca. 2 uur

Tijdens deze workshop maak je zelf een sierraad naar keuze zoals een armband, ketting, enkelbandje of een ring. Je mag gebruik maken van ons grote aanbod aan kralen, bedels en materialen en gaat lekker aan de slag! Maak jouw eigen ontwerp of laat je inspireren door één van onze voorbeelden. Tijdens de workshop ben ik er om je te helpen en je de basistechnieken van het sieraden maken te leren. lees meer..

 

 


 

 

Prijs €16,50 p.p / duur 1,5 tot 2 uur

Tijdens deze workshop maak jij zelf één of meerdere gelukspoppetjes. Je leert van ons de basis technieken om houten kralen te beschilderen en hiervan jouw eigen gelukspoppetje te ontwerpen en maken. Er zijn verschillende materialen en voorbeelden aanwezig waarmee je aan de slag kunt! lees meer..

 

 


 

Prijs €18,50/ duur ca. 2 uur

Tijdens deze workshop maak je met speciale glasverf een mooie glasschildering. Je leert de basis technieken en kunt gebruik maken van onze materialen. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen voor deze workshop! Glasschilderen kan iedereen en je kunt het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Zo kun je zelf een ontwerp tekenen en schilderen of een ontwerp van ons overtrekken en zelf de kleuren kiezen. lees meer..

 

 


 

© 2019 - 2022 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel