Pop-up shop

Wil jij een leuke stand met sieraden en accessoires op een feest of evenement, zoals bij een ladiesnight, vrijgezellenfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, buurtfeest, of bij jou thuis in de tuin of in huis? Dan is de pop-up shop de oplossing. Zo heb jij een privé shop event op locatie.

Hoe werkt de pop-up shop?

Wij komen met onze sieraden en accessoires bij jou thuis. Daar zetten we onze mooie kraam neer met de items uit de webshop, maar ook exclusieve sieraden en accessoires die we normaal alleen op markten en tijdens speciale events verkopen. Jouw gasten kunnen alles op hun gemak bekijken, passen, combineren en om advies vragen. Meestal duurt een pop-up shop zo'n 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het aantal gasten.

De pop-up shop kan ook gecombineerd worden met een workshop, bijvoorbeeld het maken van je eigen sieraad. Stuur hiervoor een mail naar info@thehappymakers.nl

 

Wat verwachten wij van de gastvrouw?

Het is fijn als je als gastvrouw een plekje vrij houdt waar wij onze sieraden en accessoires kunnen uitstallen, het liefst een grote tafel. Als het evenement buiten plaatsvindt is het fijn als de tafel/stand een overkapping heeft in verband met wind en regen. Houdt er rekening mee dat wij minimaal 30 minuten nodig hebben om de stand op te bouwen. Verder is het een kwestie van een gezellige avond hebben met jouw vrienden, familie en kennissen en tegelijkertijd ongestoord te kunnen shoppen. 

Voor jouw als gastvrouw zit er natuurlijk ook een voordeeltje aan. Aan het einde van de avond wordt alles wat is verkocht bij elkaar opgeteld en 10% daarvan mag jij besteden in onze pop-up shop of in webshop d.m.v. een cadeaubon. (Bv. Er is een omzet van €250,- dan krijg jij als gastvrouw een cadeaubon van €25,-). 

 

Wat kost de pop-up shop?

Wij nemen alleen opdrachten voor de pop-up shop aan in overleg. Voor de pop-up shop zelf nemen wij geen kosten in rekening. Wel vragen wij voorrijkosten als vergoeding voor de reiskosten en reistijd. Deze kosten zijn afhankelijk van de reistijd.  The happymakers is gevestigd in 's - Hertogenbosch. Als uw evenement in Utrecht plaatsvindt dan vragen wij meer voorrijkosten dan wanneer het evenement in de omgeving van 's - Hertogenbosch is. Stuur dus altijd even een mailtje voor meer informatie naar info@thehappymakers.nl.

 

© 2019 - 2020 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel