Ik ben altijd heel erg fan van nieuwe dingen proberen en heb dan ook altijd 100 ideeën. Uit die ideeën is dan ook deze vrolijke webshop ontstaan :) Naast het runnen van een webshop en werken als juf hou ik ook erg van schrijven. Je gedachten op papier zetten heeft iets magisch. Het liefst met pen en papier in een oud notitieboekje, met kaarsjes aan en een kop thee. Maar een laptop voldoet soms ook. Nu ik zo druk ben met van alles mis ik het schrijven weer.

Schrijven is misschien wel één van mijn eerste hobby’s. Vanaf het moment dat ik een beetje kon lezen en schrijven in de kleuterklas heb ik een dagboek bijgehouden. En ja, dat heb ik nog steeds. Wat begon als een verslag van mijn avondeten, een update wie nog wel of niet mijn vriend of vriendin was en wat ik had gespeeld die dag, is nu een dagboek waarin ik mijn leven reflecteer. Niet elke dag, maar gewoon, wanneer ik daar behoefte aan heb. Het staat vol met grappige verhalen, met tips die ik zelf heb bedacht of heb opgezocht, met tekeningen, kaartjes, to do lijstjes, zelf hulp lijstjes en heel veel goede voornemens.

Op deze blogpagina wil ik graag schrijven over dingen waar ik happy van word. Over ondernemen, het onderwijs, het maken van sieraden, de laatste sieradentrends en vast nog veel meer. Soms wordt je gek van alle successen van anderen, en ga je jezelf vergelijken met andermans succes. Maar hoe ziet het eruit behind the scenes?  Dat is iets wat ik graag met jullie wil delen. Ik ben niet van het vloggen, wat dat betreft ben ik ouderwets en hou ik van de old fashion way, het liefst met pen & papier, maar voor jullie op de moderne manier.

 

Liefs, Dania

 

© 2019 - 2021 TheHappyMakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel